Chili Con Carne


Chili con carne

Chili con carne tilberedes traditionelt med skært oksekød, men jeg har valgt den lette udgave med hakket oksekød i denne opskrift. Dette fordi det skal være super nemt at lave en god og velsmagende Chili con carne, selvom tiden er knap.

Ingredienser

  • 1 løg
  • 500 g hakket oksekød
  • 400-500 ml Verdens Bedste Tomatsovs
  • 1 dåse baked beans
  • 1 dåse røde kidney bønner
  • Majs
  • 1 peber
  • 1 tsk chili pulver (mindre hvis det er en stærk chili)
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Brun løg og chili i olie i en gryde indtil løgene bliver klare.
  2. Brun oksekødet med og tilsæt tomatsovsen, når kødet er ensfarvet. Rør løbende i blandingen.
  3. Når blandingen småkoger, tilsættes majs og peber skåret ud i stænger. Herligheden småkoger indtil peberstængerne begynder at bløde op.
  4. Tilsæt de to dåser med bønner og lad det hele koge videre i 5 minutter. Jeg plejer at hælde væden fra bønderne inden de kommes i. Hvis væden også tilsættes, skal retten koge længere, da den ellers nemt bliver vandet.
  5. Smag til med salt og peber inden servering. Ris eller godt brød passer perfekt til Chili con carne.

Print denne opskrift

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *