Mexikansk salsa


Mexikansk salsaSalsa spises ofte til diverse mexikanske retter, men kan også bruges som en lækker dip til enten tortilla chips eller forskellige frugter skåret i stave. Supermarkedernes salsa er typisk tilsat forskellige E-numre, for at spare på de gode råvarer. Med Verdens Bedste Tomatsovs kan DU fremtrylle den lækreste hjemmelavede salsa til dig og dine gæster.

Ingredienser

 

 

Fremgangsmåde

 

  1. Steg peberfrugter og chili møre på en pande i olien.
  2. Når peber og chili har tage farve på alle sider, tilsættes løget skåret i fine tern sammen med det valgte kryderi. Steg videre indtil løgene begynder at blive bløde.
  3. Blend indholdet fra panden. Ønskes en grov salsa blendes i kort tid hvor i mod en fin salsa kræver længere tid.
  4. Køl grøntsagsmosen ned i køleskabet og tilsæt herefter tomatsovsen.
  5. Alt afhængigt at hvor sød og salt din tomatsovs er, skal der eventuelt smages til med salt og/eller sukker.
Print denne opskrift

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *