Pizza


PizzaPizza kan være andet end en sløj oplevelse fra det lokale pizzaria. En hjemmelavet pizza er lækker og du er ikke underlagt pizza-mandens fantasi når det kommer til fyld.

Ingredienser

 

  • 170 ml vand
  • 285 g hvemedel
  • 1 tsk tørgær
  • ½ tsk salt
  • Skvæt olivenolie
  • 200 ml Verdens Bedste Tomatsovs
  • 1 pose revet mozarella
  • Fyld efter smag

 

Fremgangsmåde

 

  1. Vand, mel, gær, salt og olie æltes sammen til smidig dej. Hvis dejen er for fedtet, tilsættes en lille smule ekstra mel.
  2. Dejen hæver 60 minutter.
  3. Rul dejen ud så størrelsen passer med en bradepande.
  4. Fordel tomatsovsen ud over dejen.
  5. Fordel mozarella over tomatsovsen og top af med fyld efter smag. F.eks. oksekød, majs og champignon.
  6. Pizzaen bages 10 minutter i varmluftovn forvarmet til 220 gr.

 

Print denne opskrift

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *