Ratatouille


Ingredienser

 

 

Fremgangsmåde

 

  1. Skær squash, aubergine, løg og champignon i mundrette tern. Skær peberfrugt i mindre tern og hvidløg i helt små stykker.
  2. Svits alle grøntsager i en gryde i rigelig olivenolie.
  3. Hælg tomatsovsen ved og lad det simre i ca. 30 minutter. Lidt ekstra hvidvin kan eventuelt tilsættes, men vær ikke alt for rundhåndet, da der allerede er vin i tomatsovsen.
Print denne opskrift

4 Comments »

  1. Steffen Bang siger:

    Udover stavefejlen i hvidløg, så har jeg intet end godt at sige om denne opskrift. Vil gerne høre andre om evt. varianter eller erfaringer.

  2. Heidi siger:

    Som jeg forstår Steffen, har han KUN godt at sige om opskriften, glæder mig til at prøve den i morgen.

    • admin siger:

      Hej Heidi. Det har du da fuldstændig ret i. Tak for det 🙂 Glæder mig til at høre hvad du synes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *